Zichtbaarheid


Vergroot uw Lipton Zichtbaarheid

Lipton Ice Tea is de nummer 1 ijsthee van Nederland! Gezien Lipton Ice Tea de grootste media-investeerder binnen de ijsthee categorie is, creëert dit ook vraag bij uw onderneming. Naast media investeren we uiteraard ook in zichtbaarheidsmaterialen. Het aloude gezegde gaat nog altijd op: zien is kopen. Lipton Ice Tea is een impulsproduct bij uitstek waardoor men bij de juiste zichtbaarheid niet alleen vaker voor Lipton Ice Tea zal kiezen, maar ook het aantal consumpties zal toenemen.

Lipton Ice Tea verkoop ondersteunende materialen

Lipton Ice Tea glazen
Serveer Lipton Ice Tea als Perfect Serve met deze iconische Lipton Ice Tea glazen
Tafelkaarten
Breng de Lipton Ice Tea horecafles onder aandacht bij uw gasten met deze tafelkaarten
Mealdeal posters
Laat uw klanten voor een aantrekkelijke prijs eten, in combinatie met een Lipton Ice Tea

Schenk lipton ice tea volgens de perfect serve

Terras academy voor uw personeel

TIPS & TRICKS

Lipton Ice Tea helpt u als dé terrasdrank graag om alles uit uw terrasseizoen te halen. Niet alleen door meer verkopen en hogere marges, maar ook door het geven van handige tips & tricks. Bovendien krijgt u van ons gratis POS materiaal om uw gasten de ultieme serveerbeleving te bieden.

POWERSPEECH

Een krachtige motivatiespeech voor uw medewerkers waardoor hun inzet en het gebruik van uw terras wordt geoptimaliseerd.

OBJECTIEVE TERRAS SCREENING

Een objectieve mystery visit door de professionals van QB Hospitality waarbij kansen voor omzetgroei op uw terras worden gesignaleerd.

MEDEWERKERSTRAINING

Training van uw medewerkers gericht op de specifieke aandachtspunten van uw terras, verzorgd door Lipton Ice Tea's professionale partner Wessels Trainingen. De training is vernieuwd. Naast ruime aandacht voor gastvrijheid, gastbeleving en de Perfect Serve, wordt er meer aandacht besteed aan het maken van onderlingen afspraken en het borgen van opgedane kennis bij uw medewerkers.

INTERESSE?

Neem contact op met de Unilever Rayon Manager en vraag naar de mogelijkheden of kijk eens op www.wesselstrainingen.nl

Download tips PDF

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Lipton Ice Tea nieuwsbrief! Na inschrijving zult u met regelmaat een nieuwsbrief of advertenties met exclusieve aanbiedingen, nieuwtjes en gratis verkoop ondersteunende materialen ontvangen.